Cablu HDMI AudioQuest Cherry Cola Active Optical

Cablu HDMI AudioQuest Cherry Cola

3,798.00 RON

Cablul HDMI Cherry Cola Hybrid Active Optical Cable (HAOC) foloseste o conversie extrem de avansata ce include un modul avansat nou dezvoltat de conversie electro-optica si 4 conductori de fibra optica pentru a transfera cu succes pachetul de date de 18Gbps, inclusiv 4K  Ultra HA si HDR, pe distante considerabile de pana la 30,5 metri.
Noua generatie de circuit actv pentru transfer la distanta este considerabil mai fiabila fata de generatia  Active Optical Cable (AOC) precedenta, asigurand performante remarcabile pentru distante de pana la 30 de metri.

Lungimi disponibile: 5m, 10m, 15.2m, 20m, 25m, 30.5m

  • SISTEM NOU DEZVOLTAT DE CONVERSIE ELECTRO-OPTIC AUDIOQUEST NOISE DISSIPATION SYSTEM - NDS

Sistemul complex Audioquest  Noise-Dissipation System - NDS combina sistemul de carbon de absorbie a undelor RF impreuna cu conductorii directionali monofilari placati cu argint pentru a minimiza distorsiunile cauzate de interferentele radio RF, asigurand in acest fel o experienta profunda a utilizatorului. Mai mult de atat, aplicatiile unde sunt necesare cabluri speciale cu emanatie redusa de flama si foc, Cherry Cola indeplineste standaredele internationale de cablu cu emanatie scazuta de fum si foc.

Tip conector 1
HDMI
Tip conector 2
HDMI
Material
cupru solid LGC placat cu 1.25% argint pur
Izolatie
polietilena solida
Sistem disipare zgomot
strat de metal
Invelis
pana la 2 ml: impletit; peste 3 ml: CMG (CL3 & FT4) Rated Black/Red PVC
Tip
HDMI 2.0 4K + HDR, 18Gbps
hdmi_cherry_cola
Fii primul care scrie un review
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparatie.