Cablu HDMI AudioQuest Diamond

Cablu HDMI AudioQuest Diamond

4,399.16 RON
Diamond HDMI reprezinta cea mai performata optiune AudioQuest de cablu HDMI, incluzand conductori monofilari din argint pur cu suprafata perfecta cu cea mai mica distorsiune disponibila. Argintul este cunoscut pentru conductivitatea extrem de ridicata si cea mai neutra prezentarea sonica.

Lungimi disponibile: 0.6m - 3m

  • SISTEM PATENTAT DIELECTRIC-BIAS SYSTEM - DBS CU STRAT DE ABSORBTIE A UNDELOR RADIO

Proprietarea unei o izolatii intre doi sau mai multii conductori, numita si dielectric, va afecta integritatea acelui semnal. Cand dielectricul nu este optim, intractiunea sa(absorbtia si eliberarea neliniara de energie) va cauza diferite intarzieri de faza pentru anumite frecvente si cu anumite intensitati. Aceasta interactiune reprezinta o problema reala pentru un semnal complex multi octava care este extrem de sensibil la intarzieri de faza precum semnalul audio. Includerea unui sistem de absorbie a undelor radio RF Trap (sistem dezvoltat pentru seria de produse AudiQuest Niagara) va veghea ca zgomorul de radiofrecvente sa nu interfereze cu conductoarele de semnal din elementele DBS  (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1) 

  • CONDUCTOR MONOFILAR 100% ARGINT PUR

Tehnologia Perfect-Surface aplicata pe conductori de argint de o puritate extrema ofera claritate si contrast dinamic fara precedent. Conductorii monofilari previn distorsiunea de tip strand-interaction, aceasta fiind sursa majora din cauza careia apar distirsiunile la cabluri. Conductorul de argint de puritate extrema cu suprafata perfecta minimieaza distorsiunea cauzata de suprafata imperfecta care se regaseste la orice alt conductor de metal, eliminand aproape complet asprimea semnalului si crescand considerabil claritatea in comparatie cu OFHC, OCC, 8N sau orice alt tip de cupru.

  • IZOLATIE DIN SPUMA RIGIDA CELULARA 
Izolatia din spuma rigida celulara Hard-Cell Foam (HCF) Insulation asigura geometria optima a semnalului. 
Orice material solid adiacent unui conductor reprezinta un circuit imperfect. Izolatia conductorului si circuitele imprimate deasemenea absorb energie. O parte din aceasta energie este stocata si eliberata ulterior, rezultatul fiind evident o distorsiune. 
Izolatia din spuma rigida celulara este similara izolatiei din spuma PE folosite in gama entry de cabluri Bridges & Falls, insa este injectata cu nitrogen pentru a crea bule de nitrogen. Datorita faptului ca nitrogenul, precum si aerul, nu absoarbe energie si prin urmare nici nu elibereaa energie de la si catre conductor, distorsiunea este redusa considerabil. 
Mai mult de atat, rigiditatea acestui material permite conductorului din cablu sa-si mentina proprietatile pe toata lungimea cablului, producand o caracteristica stabila a impedantei si prin urmare sa minimizeze distorsiunile.
  • MODUL ETHERNET SI AUDIO RETURN 

Este disponibil atat modul EHTERNET cat si AUDIO RETURN pe acest cablu.

  • VITEZA
Standardele si capabilitatile HDMI s-au imbunatatit major de cand standarul DVI a fost inlocuit pentru prima oara de HDMI. Toate generatiile de cablu sunt compatibile  descendent. Insa nu toate cablurile HDMI sunt capabile sa transmita toata capacitatea de 18Gbps necesara standarului HDMI 2.0 de astazi. Nefiind totusi necesar software-ul 4k/60 4:4:4 pentru viteza 18Gbps, unele surse cum ar fi playerele UHD blu-ray pot fi setate in modul "up-sample", necesitand in acest caz capacitatea de 18Gbps. Recomandarea este insa ca up-sampling-ul sa fie realizat mai degraba in televizor decat intr-o componenta anterioara. 
Cablurile HDMI AudioQuest marcate cu "Exceeds 18 G bps" pe ambalaj sunt garantate sa depaseasca toate cerintele de transfer de date HDMI la ora actuala.
  • DIRECTIA SEMNALULUI
In proiectarea acestui cablu s-a luat in vedere ca toate formele conductorlului si a conectorilor sa nu aiba forma simetrica si prin urmare au capatat un design directional, in forma ascendenta. 
AudioQuest urmareste si controleaza variatia impedantei RF astfel incat zgomotul este este drenat in afara zonelor unde poate crea distorsiuni. 
Directia corecta este determinata prin ascultarea tuturor mostrelor de conductori folosite in cablurile AudioQuest. 

Conectorii sunt marcati cu sageti clare pentru a se obtine cele mai bune performate in auditie. 
  • HDMI ACTIV
Cablurile AudioQuest Pearl, Forest si Cinnamon cu lungimi intre 10-15 metri inglobeaza tehnologia Active Frequency-Equalization (egalizarea activa a frecventei) pentru a putea transmite semnalul full 18Gbps cu succes pe aceste lungimi considerabile.
  • ECRANARE IN 3 STRATURI NDS - NOISE DISSIPATION SYSTEM PE BAZA DE CARBON

Un sistem de 100% ecranare a cablulului este usor de obtinut. Insa prevenirea interferentelor provenite din undele radio din modularea sistemului de impamantare a echipamentelor necesita sistemul AudioQuest Noise Dissipation System - NDS. Sistemele traditionale de ecranare absorb zomotul si undele radio si apoi o distribuie catre impamantarea echipamentelor, generand modulatii si distorsiuni in sistemul de impanatare, care, la randul sau, poate distorsiona chiar semnalul. Sistemul NDS, fiind format din straturi alternate de carbon sintetic si metal "strat in strat" absorb si reflecta mare parte a acestor modulatii si interferente inainte ca acestea sa ajunga in stratul legat de impamantare.

Tip conector 1
HDMI
Tip conector 2
HDMI
Material
100% argint pur
Izolatie
polietilena solida
Sistem disipare zgomot
3 straturi de carbon
Invelis
CMG (CL3 & FT4) Rated Black/White Stripe PVC
Tip
HDMI 2.0 4K + HDR, 18Gbps
hdmi_diamond
Fii primul care scrie un review
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparatie.