Cablu HDMI AudioQuest Slinky Standard to Standard

Cablu HDMI AudioQuest Slinky Standard to Standard

234.45 RON
Audioquest Slinky ofera super performanta de top 18Gbps pentru standardele 4K Ultra HD si 3D 1080p, caracteristici audio de top cu un cablu super slim si extra flexibil.
Lungimi disponibile: 2m
  • CONDUCTOR MONOFILAR LONG GRAIN COPPER

Conductorul monofilar elimina distorsiunile si reduce jitter-ul. 
Conductorul monofilar placat este excelent in aplicatiile electrice care folosesc curenti de inalta frecventa, cum ar fi semnalul HDMI audio si video. Aceste semnale, datorita frecventelor foarte inalte la care opereaza, parcurg aproape in mod exclusiv suprafata conductorului. 

  • MODUL ETHERNET SI AUDIO RETURN 

Este disponibil atat modul EHTERNET cat si AUDIO RETURN pe acest cablu.

  • VITEZA

Standardele si capabilitatile HDMI s-au imbunatatit major de cand standarul DVI a fost inlocuit pentru prima oara de HDMI. Toate generatiile de cablu sunt compatibile  descendent. Insa nu toate cablurile HDMI sunt capabile sa transmita toata capacitatea de 18Gbps necesara standarului HDMI 2.0 de astazi. Nefiind totusi necesar software-ul 4k/60 4:4:4 pentru viteza 18Gbps, unele surse cum ar fi playerele UHD blu-ray pot fi setate in modul "up-sample", necesitand in acest caz capacitatea de 18Gbps. Recomandarea este insa ca up-sampling-ul sa fie realizat mai degraba in televizor decat intr-o componenta anterioara. 
Cablurile HDMI AudioQuest marcate cu "Exceeds 18 G bps" pe ambalaj sunt garantate sa depaseasca toate cerintele de transfer de date HDMI la ora actuala.

  • DIRECTIA SEMNALULUI

In proiectarea acestui cablu s-a luat in vedere ca toate formele conductorlului si a conectorilor sa nu aiba forma simetrica si prin urmare au capatat un design directional, in forma ascendenta. 
AudioQuest urmareste si controleaza variatia impedantei RF astfel incat zgomotul este este drenat in afara zonelor unde poate crea distorsiuni. 
Directia corecta este determinata prin ascultarea tuturor mostrelor de conductori folosite in cablurile AudioQuest. 
Conectorii sunt marcati cu sageti clare pentru a se obtine cele mai bune performate in auditie. 

  • IZOLATIE DIN POLIETILENA SOLIDA PENTRU STABILIZAREA SEMNALULUI

Reduce alterarea semnalului si pastreaza contrastul dinamic.

Tip conector 1
HDMI
Tip conector 2
HDMI
Material
cupru solid LGC
Izolatie
polietilena solida
Invelis
Blue/Black Stripes PVC
Tip
HDMI 2.0 4K + HDR, 18Gbps
hdmi_slinky_standard_to_standard
Fii primul care scrie un review
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparatie.