Cablu HDMI AudioQuest Vodka

Cablu HDMI AudioQuest Vodka

1,252.10 RON
Cablul Vodka HDMI contine 10% argint pur placat peste conductorul monofilar de cupru.
Vodka inglobeaza toate inovatiile tehnologice ale companiei AudioQuest folosite la proiectarea cablurilor de inalta performata.

Ca si tehnologii AudioQuest, in acest cablu regasim:
 • Conductor Long-Grain Copper
 • Izolatie din polietilena de inalta densitate Solid High-Density Polyethylene
 • Tehnologie Precise signal geometry

O atentie deosebita a fost acordata pentru a maximiza performatele acestui cablu, AudioQuest ajungand intr-adevar sa seteze noi bariere in ceea ce priveste calitatea semnalului audio.

Dimensiuni disponibile: 0.6m - 3m

  • CONDUCTOR MONOFILAR PLACAT CU 10% ARGINT

  Conductorul monofilar elimina distorsiunile si reduce jitter-ul. 
  Conductorul monofilar placat cu argint este excelent aplicatiile electrice care folosesc curenti de inalta frecventa, cum ar fi semnalul HDMI audio si video. Aceste semnale, datorita frecventelor foarte inalte la care opereaza, parcurg aproape in mod exclusiv suprafata conductorului. 
  Fiind placat cu argint, acest tip de cablu este aproape la fel de perfomant cu cel construit din argint pur, insa la un nivel de pret apropiat de un cablu de cupru.
  Audioquest reuseste prin acest procedeu de fabricatie sa ajunga la performante de top cu un raport pret-calitate incredibil.

  • IZOLATIE DIN SPUMA RIGIDA CELULARA 
  Izolatia din spuma rigida celulara Hard-Cell Foam (HCF) Insulation asigura geometria optima a semnalului. 
  Orice material solid adiacent unui conductor reprezinta un circuit imperfect. Izolatia conductorului si circuitele imprimate deasemenea absorb energie. O parte din aceasta energie este stocata si eliberata ulterior, rezultatul fiind evident o distorsiune. 
  Izolatia din spuma rigida celulara este similara izolatiei din spuma PE folosite in gama entry de cabluri Bridges & Falls, insa este injectata cu nitrogen pentru a crea bule de nitrogen. Datorita faptului ca nitrogenul, precum si aerul, nu absoarbe energie si prin urmare nici nu elibereaa energie de la si catre conductor, distorsiunea este redusa considerabil. 
  Mai mult de atat, rigiditatea acestui material permite conductorului din cablu sa-si mentina proprietatile pe toata lungimea cablului, producand o caracteristica stabila a impedantei si prin urmare sa minimizeze distorsiunile.
  • MODUL ETHERNET SI AUDIO RETURN 

  Este disponibil atat modul EHTERNET cat si AUDIO RETURN pe acest cablu.

  • VITEZA
  Standardele si capabilitatile HDMI s-au imbunatatit major de cand standarul DVI a fost inlocuit pentru prima oara de HDMI. Toate generatiile de cablu sunt compatibile  descendent. Insa nu toate cablurile HDMI sunt capabile sa transmita toata capacitatea de 18Gbps necesara standarului HDMI 2.0 de astazi. Nefiind totusi necesar software-ul 4k/60 4:4:4 pentru viteza 18Gbps, unele surse cum ar fi playerele UHD blu-ray pot fi setate in modul "up-sample", necesitand in acest caz capacitatea de 18Gbps. Recomandarea este insa ca up-sampling-ul sa fie realizat mai degraba in televizor decat intr-o componenta anterioara. 
  Cablurile HDMI AudioQuest marcate cu "Exceeds 18 G bps" pe ambalaj sunt garantate sa depaseasca toate cerintele de transfer de date HDMI la ora actuala.
  • DIRECTIA SEMNALULUI
  In proiectarea acestui cablu s-a luat in vedere ca toate formele conductorlului si a conectorilor sa nu aiba forma simetrica si prin urmare au capatat un design directional, in forma ascendenta. 
  AudioQuest urmareste si controleaza variatia impedantei RF astfel incat zgomotul este este drenat in afara zonelor unde poate crea distorsiuni. 
  Directia corecta este determinata prin ascultarea tuturor mostrelor de conductori folosite in cablurile AudioQuest. 

  Conectorii sunt marcati cu sageti clare pentru a se obtine cele mai bune performate in auditie. 
  • HDMI ACTIV
  Cablurile AudioQuest Pearl, Forest si Cinnamon cu lungimi intre 10-15 metri inglobeaza tehnologia Active Frequency-Equalization (egalizarea activa a frecventei) pentru a putea transmite semnalul full 18Gbps cu succes pe aceste lungimi considerabile.
  • ECRANARE IN 3 STRATURI NDS - NOISE DISSIPATION SYSTEM PE BAZA DE CARBON

  Un sistem de 100% ecranare a cablulului este usor de obtinut. Insa prevenirea interferentelor provenite din undele radio din modularea sistemului de impamantare a echipamentelor necesita sistemul AudioQuest Noise Dissipation System - NDS. Sistemele traditionale de ecranare absorb zomotul si undele radio si apoi o distribuie catre impamantarea echipamentelor, generand modulatii si distorsiuni in sistemul de impanatare, care, la randul sau, poate distorsiona chiar semnalul. Sistemul NDS, fiind format din straturi alternate de carbon sintetic si metal "strat in strat" absorb si reflecta mare parte a acestor modulatii si interferente inainte ca acestea sa ajunga in stratul legat de impamantare.

Tip conector 1
HDMI
Tip conector 2
HDMI
Material
cupru solid LGC placat cu 10% argint pur
Izolatie
polietilena solida
Sistem disipare zgomot
3 straturi de carbon
Invelis
pana la 3 ml: impletit
Tip
HDMI 2.0 4K + HDR, 18Gbps
hdmi_vodka
Fii primul care scrie un review
Produs adaugat la favorite
Produs adaugat pentru comparatie.